TERENSKI SERVISTerenski servis računara u Beogradu dostupan 10-18h :

                    064/ 488-6955 

  
 servis racunara na terenu terenski servis racunara 

                                                        dolazak na kućnu adresu u najkraćem roku istog dana !

Pokvario vam se laptop ili pc računar kod kuće i hitno vam je potreban majstor, tu smo da vam pomognemo .Izlazak na teren svakodnevna je praksa našeg servisa .Imamo izuzetno vešte servisere koji će vam u najkraćem roku osposobiti kompjuter za korišćenje .Započeli ste neodložan posao ili vam je hitno potreban računar da se vidite na skajpu ili fejsbuku a iznenadio vas je kvar na računaru , ne očajavajte imamo rešenje.
Radimo zamenu neispravnih komponenti na računaru kod vas u stanu ili kancelariji .Uklanjamo viruse sa zaraženog računara u najkraćem roku .
Ako vam je sistem pao radimo reinstalaciju Windowsa uz obavezno čuvanje vaših dragocenih podataka, sa nama ste potpuno bezbedni .Kompjuter ćemo vam vratiti u fabričko stanje sa svim neophodnim drajverima i programima .

<Potrebno vam je povezivanje računara u mrežu ili na internet, obezbeđivanje bežičnog pristupa internetu , podešavanje rutera, povezivanje štampača ili skenera,povezivanje računara na tv, otvaranje e-mail naloga ili naloga na fejsbuku sve ove usluge možemo odraditi kod vas na licu mesta bez potrebe da dolazite u servis .

Za teže kvarove uvek postoji mogućnost da naši serviseri donesu kompjuter kod nas u servis kako bi se odradila dodatna dijagnstika i utvrdio uzrok zbog kojeg računar ne radi .Kod nas je uvek moguće naći rezervne delove za sve generacije računara, a ukoliko želite možemo vam i apgrejdovati kompjuter dodavanjem bržih procesora, hard diskova većeg kapaciteta ili ram memorije koji će vam znatno ubrzati računar i vaš rad učiniti mnogo prijatnijim i komfornijim .Usluge našeg servisa vrlo su povoljne i uvek ćemo gledati da vam izađemo u susret sa što jeftinijim servisnim rešenjima pa tako na primer umesto da menjate napajanje možemo ga popraviti i time vam uštedeti novac, a isto važi i za neke tipove matičnih ploča odnosno grafičkih karti.

Dakle da rezimiramo, ukoliko imate bilo kakav softverski ili hardverski problem na laptopu ili pc računaru ne oklevajte pozovite nas i saslušaćemo vas, ponuditi vam savet ili uslugu servisa na terenu bilo da ste kod kuće ili na poslu, hitno dolazimo na vašu adresu i u najkraćem roku popravljamo većinu kvarova .

Pokrivamo teritoriju Beograda a preko nas je moguće izvršiti i porudžbinu delova za laptop i desktop računar bilo gde da se nalazite u Srbiji, uslugom post ekspresa dobićete poručene delove, a platiti pouzećem .
Ako imate laptop računar a nema u blizini odgovarajućeg servisa pošaljite nam računar kurirskom službom a mi ćemo ga popraviti i poslati vam ga natrag uz minimalne troškove.

   Hitne intervencije u roku od pola sata ,ne oklevajte pozovite odmah! 


Zašto biste rizikovali i puštali bilo koga u stan , sa nama ste bezbedni jer obezbeđujemo visok nivo diskrecije i bezbednosti a imate i obezbeđenu sto procentnu garanciju !